Despre MDPutilaje.ro

MDPutilaje.ro

SC Magazinul De Piese Utilaje SRL. este direct importator  de piese de schimb pentru utilaje de construcţii având ca principal scop corectitudinea faţă de clienţi; promptitudine şi livrare urgentă a pieselor de schimb direct în întâmpinarea utilajului cu probleme.

Importăm piese de schimb pentru toată gama de utilaje de construcţii şi agricole; furnizăm piese de schimb şi consumabile pentru camioane şi autoturisme cu livrarea pieselor din stocul propriu. Asigurăm asistenţă tehnică pentru utilaje de construcţii în toată ţara având în portofoliu mărci de renume; precum : Case , New Holland, Jcb, Caterpillar, Komatsu; Manitou ,Volvo, Terex, Doosan, Bobcat, Kubota, O&K, Samsung si altele. Venim în ajutorul clienţilor noştri cu un nou departament de închirieri utilaje construcţii în toată ţara; oferind clienţilor noştri posibilitatea de a-şi închiria propriul utilaj prin intermediul nostru .

 Suntem o echipă tânără dar cu experienţă în domeniul utilajelor de construcţii şi întreţinerii acestora. Dorim să venim în sprijinul posesorilor de utilaje cu piese de calitate şi originale; la preţuri competitive; oferind suport tehnic specializat şi posibilitatea intervenţiei cu echipa de service mobil.

Fidelitatea clienţilor noştri ne reasigură de calitatea produselor noastre; de suportul oferit în identificarea corectă a pieselor dorite şi de respectarea termenelor de livrare de fiecare dată. Echipa MDP Utilaje pune accent pe corectitudine, transparenţă, calitatea şi garanţia pieselor şi a lucrărilor de reparaţii; pe o relaţie de lungă durată, profesionala, dar flexibilă între noi şi beneficiarii noştri.

Având furnizori de piese din ţări precum Marea Britanie, Spania, Germania şi Italia, vă garantăm că piesele livrate sunt de cea mai bună calitate, dar şi la preţuri corecte !

-Piese Jcb , Piese Caterpillar , Piese Case , Piese Bobcat , Piese  New holand , Piese Komatsu , Piese Perkins , Piese Kubota , Piese Carraro , Piese Dana Spicer , Piese Zf

Echipa noastră de service vă stă oricând la dispoziţie, gata să răspundă provocărilor, având experienţă în reparaţia utilajelor indiferent de marca acestora.